Hop til indhold

Vi servicerer alle størrelser af malerfirmaer

 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan håndtere den opgave du har brug for at blive løst, så kan vi med sikkerhed sige, at vi kan hjælpe dig. Det gælder både i forhold til kapacitet, hurtighed og den rigtige kvalitet i behandlingen.

Vi ved hvad du vil have

Vores mange års erfaring gør, at vi ved hvad du vil have. Da vi samtidig er del af en større koncern med tilknyttede malerfirmaer, som også benytter os af vores services, at vi meget bekendt med de forskellige ønsker I måtte have som malerfirma jf. de malerprojekter der som regel bliver udført hos jer.

Den rigtige dialog

Det kan være du ved hvad du vil have, men vi står altid til rådighed omkring dialog/sparring. Vi sætter os ind i din opgave, så der ikke opstår klodsede fejl pga. af en lille detalje i opgavebeskrivelsen – der er hverken du eller vi tjent med.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Det er stort set alt fra gammelt ti nyt. Så hvad enten det drejer sig om nybyggeri af større kontorejendomme og boliger eller renoveringsopgaver af institutioner og ældre villaer, så kan vi med sikkerhed hjælpe dig med din opgave.

Kontakt os

Har du et et udbudsmateriale eller byggeprojekt du gerne vil have vi ser nærmere på eller gerne vil høre mere om, hvordan vi arbejde, så tøv ikke med at skrive til os. Vi kommer selvfølgelig gerne ud til en uforpligtende snak og ser nærmere på opgaven.


Klik her eller træk en fil ind i dette område for at vedhæfte en fil.

Du kan vedhæfte op til 10 filer