Hop til indhold

Vi ved hvad kvalitet betyder for dig

 

Og det er ikke det eneste vi fokusere på. For at komme godt i mål med dit projekt tillægger vi også andre faktorer som værende helt essentielle. Det gør vi også med henblik på at opbygge og vedligeholde den gode relation, således et langt og godt samarbejde kan opnås mellem dig som kunde og os som producent.

Vi har fokus på dialog

Det kan være du ved hvad du vil have, men hvis ikke så står vi altid til rådighed omkring dialog/sparring. Vi sætter os ind i din opgave, så der ikke opstår utilsigtede fejl pga. af en lille detalje i opgavebeskrivelsen – der er hverken du eller vi tjent med.

Hurtighed og kapacitet

Vi har den nødvendige kapacitet til at udføre større opgaver, da vores værksted indeholder 3 sprøjtebokse. Det vil også betyde, at vi hurtigt kan ekspedere din ordre ud over rampen og indpasse dit projekt i den løbende produktion, hvis det bliver nødvendigt.

Vi klarer det fleste emner du som snedker arbejder med

Vi varetager eksempelvis garderobe, udstillingsinventar, køkkener, bad, butiksinventar, inventar i privat hus, kontorinventar og generelt emner i MDF.

 

 

 

Kontakt os

Har du et et udbudsmateriale eller byggeprojekt du gerne vil have vi ser nærmere på eller gerne vil høre mere om, hvordan vi arbejde, så tøv ikke med at skrive til os. Vi kommer selvfølgelig gerne ud til en uforpligtende snak og ser nærmere på opgaven.


Klik her eller træk en fil ind i dette område for at vedhæfte en fil.

Du kan vedhæfte op til 10 filer