Hop til indhold

Valg af farver

Hos Arnivara kan du få præcis den farve du ønsker eller skabe den helt rigtige farvekombination til dit projekt.

Vi arbejder med flere forskelige farvesystemer som du nedenfor kan få et indblik i. Der er links til deres respektive hjemmesider i overskrifterne, hvor du kan se de forskellige farveprøver.

Husk at farveprøverne du ser via skærmen kan afvige fra den originale farve, alt efter, hvilken skærm du bruger, så farverne er kan vejledende.

Arnivara bruger hovedsageligt RAL og NCS farvesystemer som definerer og standardisere farver, så det bliver nemmere for producenter og forbrugere at tilgå processen med farvevalg. Hvis du skulle arbejde ud fra Flüggers eller Beck & Jørgensens farveskala, så kan vi også klare det.

NCS farvesystem

Her kan du finde en af verdens mest brugte farvesystemer og -standarder. Det består af over 10 millioner farver, så der er nok at vælge imellem. På hjemmesiden finder du også en farve-navigator, så du kan skabe dig det bedste overblik over, hvilken farvesætning der passer til din opgave.

Zaffani farver

Her kan du finde udvalget af de mange specielle og fine Zaffani-farver som Arnivara også arbejder med. Firmaet har etableret sig som leverandør til det mere luksuriøse og ekslusive interiør.

RAL (CLASSIC) farvesystem

RAL farvesystem er består af 210 farver med hver deres firecifrede nummer. Systemet er et af de mest brugte i Tyskland, hvor det også har sit udspring,  og de meste af Europa. Du kan se mere på den officielle hjemmeside.

Montana Farveserie

Her finder du information om Montanas farvepalet og i hvilken sammenhæng de primært bliver brugt. Da vi blandt andet specialiserer os indenfor renovering af montana-reoler, er det oplagt at se nærmere på dette farveudvalg til en start.

Kontakt os

Har du et et udbudsmateriale eller byggeprojekt du gerne vil have vi ser nærmere på eller gerne vil høre mere om, hvordan vi arbejde, så tøv ikke med at skrive til os. Vi kommer selvfølgelig gerne ud til en uforpligtende snak og ser nærmere på opgaven.


Klik her eller træk en fil ind i dette område for at vedhæfte en fil.

Du kan vedhæfte op til 10 filer