Hop til indhold

Vi kan mere med dine stole end du tror

Hvis du har nogle ældre stole som, vurderet på deres ydre, har lagt deres bedste år bag sig og du derfor overvejer at anskaffe nye, så tøv en kende. Der er håb.

Hvad enten det er designerstole eller stole du er glad for og som måske har affektionsværdi, så har vi en løsning til dig. Vi sliber, udbedrer skader og nylakerer stolene, så de igen står som dengang de blev til. I de fleste tilfælde vil en behandling hos give dine stole et bedre udgangspunkt og holdbarhed i lakken end nye stole fra en serieproduktion, da de som regel ikke får et tilstrækkelig behandling. Det er i hvert fald vores erfaring.

Du er mere end velkommen til at sende nogle billede eller komme forbi med en stol og så vil vi komme med en forslag til hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os

Har du et et udbudsmateriale eller byggeprojekt du gerne vil have vi ser nærmere på eller gerne vil høre mere om, hvordan vi arbejde, så tøv ikke med at skrive til os. Vi kommer selvfølgelig gerne ud til en uforpligtende snak og ser nærmere på opgaven.


Klik her eller træk en fil ind i dette område for at vedhæfte en fil.

Du kan vedhæfte op til 10 filer