Hop til indhold

Industrilakering er også for private

Det er måske ikke den bedste betegnelse for, hvad det er vi kan, så derfor er det vigtigt at pointere, at industrilakering ikke kun er for erhvervet eller ‘Industrien’.

Kernen af vores produkt er i bund og grund overfladelakering af høj kvalitet. Derfor vil du som privatkunde også drage fordel af vores kompetencer, ligegyldigt om det skal have lakeret dit køkken påny, dine reoler trænger til en opdatering eller det gamle arvestykke kræver en kærlig hånd.

Vi lakerer alt i det hjem

Hos Arnivara kan du få ny- eller omlakeret næsten hvad som helst. Det gælder alt lige fra stole, lamper, skabe, køkkener eller dit helt eget projekt. Vi sørger for, at emnet kommet til at fremstå som nyt eller passe til det eksisterende.

Vi lægger også stor vægt på gennemsigtighed, så du nemt kan overskue regningen og stole på den information du får i forhold til pris og kvalitet. Den samlede pris vil altid inkludere moms og miljøomkostninger, så det bliver nemmere og hurtigere at se, hvad prisen rent faktisk er.

Du kan skabe nyt liv i dit hjem i stedet for at købe nyt. Ofte vil en behandling være langt billigere end at investere i eks. et nyt køkken. Ring, skriv eller kom forbi – så finder vi ud af, hvilken løsning der passer bedst til din opgave.

Nedenfor finder du et udpluk af de kompentencer vi gør os i, hvis du har møbler eller ligende i dit hjem, som du godt kunne tænke dig fik en opdatering.