Hop til indhold

Giv nyt liv til dit køkken

 

Et ny køkken kan være en dyr fornøjelse, men hvis elementerne generelt ikke fejler noget og/eller dit rum ikke står til at kunne modificeres jf. plantegning, så kan en ny lakering være den rette løsning. Samtidig vil en omlakering forbedre holdbarheden markant, så fordelene er til at få øje på.

Her er de tre åbenlyse grunde til at få opdateret dit køkken fremfor at købe nyt. 

  • Farveudvalget hos os er langt større end det du finder hos et traditionelt køkkenfirma, da de som regel opererer med et et bestemt udvalg på bestemte tidspunkter. Du kan vælge en lakering i alverdens farver, med en hårdførhed der kan klare selv at blive udsat for lidt mere end bare det daglige brug. Det kunne eksempelvis være skabe og skuffer i børnehøjde eller som generelt er placeret på udsatte steder.
  • Holdbarheden med vores behandling er langt bedre, da de traditionelle køkkenproducenter ikke arbejder med den den samme høje standard som vi gør eks. ift. antallet af lakeringslag.
  • og så er det langt billigere. Et køkken løber nemt op i 100.000 kr., mere eller mindre alt efter størrelse og personlige preferencer, men en ny lakering af fronter og skuffer, vil med sikkerhed ikke løbe op i det beløb. Uden vi lægger hovedet på blokken, så kan vi godt garantere en besparelse på mindst 80 % af det et nyt køkken vil koste.

Hvad gør vi herfra?

Du er mere end velkommen til enten at ringe eller skrive til os, hvor du fortæller om, hvad du forestiller dig. Det kan være du bare har nogle løse idéer til køkkenprojektet eller har tænkt det meste igennem. Uanset hvad, så er vi klar til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre dit køkken (næsten) som nyt igen.

 

Kontakt os


Klik her eller træk en fil ind i dette område for at vedhæfte en fil.

Du kan vedhæfte op til 10 filer